Postkort fra DAK

Giv et Go-Card – og mind om vigtigheden af a-kassen

På 540 cafeer og biografer landet over kan du i disse uger finde et Go-Card fra Danske A-kasser

Go-Cards fra Danske A-kasser

2.300.000 kan ikke tage fejl! Det står der på de postkort fra Danske A-kasser, som du i øjeblikket kan finde på 540 cafeer og biografer landet over.

Hvad kan de ikke tage fejl af? 

Vigtigheden af at være medlem af en a-kasse, selvfølgelig. Det gælder også de unge og de nyuddannede, som kampagnen særligt er rettet mod.

Lige netop i disse uger gør masser af unge mennesker deres studier færdige og dimitterer. Og måske kommer de på cafeerne – både når de har brug for en pause efter de seneste eksamener, og når de har brug for ro, en god kop kaffe og cafeens wifi. 

Dem vil vi gerne give en reminder om at melde sig i a-kasse, inden arbejdslivet for alvor går i gang.
Når man bruger QR-koden på kortet, kommer man ind på Danske A-kassers liste med vores 21 medlems-a-kasser. Så kan de unge i ro og mag finde den a-kasse, der passer bedst til hver enkelt af dem.

Men du kan også hjælpe ved at give et Go-Card og mine om vigtigheden af a-kassen. Så kig i stativet med postkort, når du går på café eller i biografen i disse uger.

Go-Card fra Danske A-kasser i stativ

Derfor er a-kassen et godt valg

2.304.850 personer er medlem af en a-kasse, og i Danske A-kasser mener vi, at de har truffet et godt, rigtigt og vigtigt valg ved at være en del af det fælles dagpengesystem.

Læs her hvordan medlemmerne hjælper hinanden, og hvordan a-kassen hjælper medlemmerne.