Nyhed

Den 18. december siger vi drop opholdskravet igen - kom forbi Christiansborg og støt os

På dagen for andenbehandlingen af lovforslaget om et opholdskrav i dagpengesystemet markerer Danske A-kasser endnu engang, at vi er imod opholdskravet. Vi inviterer alle til at komme og støtte os ved Christiansborg

Banner og personer ved demonstration imod opholdskravet

Fra den 7. til den 13. december stod Danske A-kasser og venner af huset med flyers og banner foran Christiansborg for at sige drop opholdskravet. Den 18. december står vi der igen.

Tirsdag den 18. december fra kl. 9.00 til 13.00 står Danske A-kasser med banner og flyers i Rigsdagsgården ved Christiansborg (ved porten til Bibliotekshaven). Her vil vi fortælle politikere og offentligheden, hvorfor opholdskravet er uretfærdigt og unødvendigt, og hvorfor det bør droppes.

Vi fastholder #DropOpholdskravet – på trods af ændringsforslag!

Vi håber, at I vil kigge forbi klokken 9.00 og være med til at skyde dagen i gang. Tag endelig kollegaer eller andre med, der vil hjælpe os med at sige #DropOpholdskravet. Vi byder på kaffe.

Vi opfordrer alle til at få taget et billede foran vores banner den 18. december – og derefter dele billedet på de sociale medier.

Lovforslaget om opholdskravet andenbehandles den 18. december og tredjebehandles den 20. december.

Vel mødt – vi ses den 18. december kl. 9.00. I er selvfølgelig også meget velkomne til at kigge forbi senere på dagen!