AK-Samvirke

AK-Samvirke skal have ny formand

Efter næsten 17 år som formand for AK-Samvirke stopper Morten Kaspersen for at gå på pension. Repræsentantskabet vælger ny formand den 21. februar.

Morten Kaspersen

AK-Samvirke skal have ny formand. Efter næsten 17 år som formand for a-kassernes brancheorganisation har forretningsfører i 3F’s a-kasse, Morten Kaspersen, valgt at gå på pension.

Morten Kaspersen blev formand for AK-Samvirke i 1997.

A-kasser i bevægelse

”Det har være 17 spændende år som formand for AK-Samvirke. A-kasserne har været en rivende udvikling, og de er i dag moderne, effektivt drevne organisationer, som hele tiden er i bevægelse,” siger Morten Kaspersen og fortsætter:

”Det er også nødvendigt. Du har jo brug for højt kvalificeret hjælp, når du mister dit arbejde og skal tilbage på arbejdsmarkedet igen. Her er a-kasserne altså guld værd for medlemmerne, og jeg håber derfor, at a-kasserne også i fremtiden kommer til at stå centralt i indsatsen for de ledige.”

Mere tid til hestene

Morten Kaspersen skal nu have sin daglige gang på en mindre landejendom ved Præstø Fjord. Her bor han med sin hustru og tre islandske heste, som græsser på markerne eller varmer sig i en nyopført stald, når de ikke er på ridetur.

AK-Samvirkes repræsentantskab vælger en ny formand den 21. februar.